Benieuwd naar ons werk? Hieronder treft u verschillende impressies aan van al onze mogelijkheden. Wij wrappen onder meer motoren, helmen, auto's, vrachtwagens en andere voertuigen. 

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres voor het personaliseren van uw lederen kleding. Met LeatherPaint zorgen we voor een uniek persoonlijk design op leer!

Tot slot bieden wij de mogelijkheid om bijbehorende producten of materialen te personaliseren, zoals milieumatten en kleding. (Bijna) alles is mogelijk! 

Check onze Facebookpagina voor een volledig overzicht en om op de hoogte te blijven van al onze nieuwe projecten.


Voertuigen

    

 

LeatherpaintDoor middel van onze verfijnde airbrush techniek kunnen wij logo’s en teksten aanbrengen op bijvoorbeeld uw lederen motorpak. Het voordeel van airbrushen ten opzichte van gestikte logo’s is dat bij ons uw gehele pak intact blijft waardoor wij ook sneller kunnen werken. Hierdoor heeft u uw pak binnen een paar dagen alweer terug.

Kleine beschadigingen zoals schuifschade is vaak ook optisch goed te herstellen. Vragen? Vul ons contactformulier in of bel naar 06 462 66 579 om al onze mogelijkheden te bespreken.


 

Overige producten


MotorWrap streeft ernaar om een zo compleet mogelijk plaatje te kunnen leveren. Bij deelname aan motorraces en cross wedstrijden is een milieumat verplicht. Wij kunnen ervoor zorgen dat deze niet alleen functioneel is, maar ook de gewenste uitstraling krijgt. Om het complete team dezelfde “look” te geven bedrukken wij ook t-shirts, jassen en andere kledingstukken met reclame.

Buiten dit alles doen wij ook aan auto-,  gevel- en raambelettering, ontwerpen en leveren we flyers, spandoeken, enzovoorts. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Vragen? Vul ons contactformulier in of bel naar 06 462 66 579. Wij staan u graag te woord.